Om Oss

Vi är en professionell och specialinriktad trafikskola med kunden i fokus.

Förutom att vi erbjuder spetskompetens inom NPF (Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) så har vi specialanpassning utav handikappbilar för olika funktionsvariationer, (ring så berättar vi mer).  

Vi har ett exklusivt samarbete med ett flertal företag i Sverige som specialanpassar bilar efter kundernas specifika behov. Vi erbjuder också hjälp med olika fondbidrag för körkort för kunder med olika funktionsvariationer. 

FOGELS NYA TRAFIKSKOLA finns på Facebook och Instagram.

Gilla oss och ta del av intressanta nyheter och event! Vi kommer att vara med på mässor, tipsa om nya trafikregler, lagar, aktuella kurser, fordonsutbildningar, specialpriser och lediga körlektioner mm.

Så säger våra kunder
Vårt mål är att Du ska få ditt körkort så fort som möjligt och med djupa kunskaper om trafiken och trafikreglerna. Nöjda kunder är en del av våra ledord
”Micke Kappe is the best, nicest, and most experienced driving coach one can ever ask for. I had a wonderful time taking driving lessons with Micke, learned an great deal about driving, and passed the tests with good results. Pelle at the frontdesk is always so nice and helpful. Thank you both so much for your help!”
Fei Y

Nöjd körkortsinnehavare

“Jag har nyligen successivt avlutat mina körlektioner på Fogels Trafikskola (fick ett körkort för automat!!) och kan gärna rekommendera denna skola. Som tur fick jag mycket duktig lärare (Micke), som är riktigt proffs och samtidigt så himla underhållande :-), fick lära mig bägge basic och advanced körning, tack vara honom är jag inte rädd att köra!
PS: Personal i receptionen är välbemötande och hjälpsam. Tack ni alla!”
Maria S

Nöjd Körkortsinnehavare

Recensioner